Allmänt

Husvakt och snart avresa!

Semester semester semester!

Under en veckas tid har Tuva-Li och jag spenderat vår vardag hos mamma och hennes man med att vara katt- och husvakt medan de har varit på Rhodos. De kom hem igårkväll och lyckan var total hos Tuva-Li som helst ville krama om dem direkt innan de ens hade kommit av bilen.

Under vår vecka här har vi spenderat dagarna med att sola i trädgården och bada i poolen. Vi har ätit goda middagar utomhus, umgåtts med Tuva-Li’s gudmor en kväll, cyklat hem till Cissi och barnen samt tagit tag i att lära Tuva-Li att cykla på sin, som hon säger, stora cykel med stödhjul.

Hon har fått raseriutbrott varje gång hon har testat, för hon har inte fått till det med att trampa framåt. Igår tog jag ut cykeln och hade väl inga större förväntningar och förberedde mig på ytterligare raseriutbrott. Föga till min förvåning när hon sätter sig på cykeln och börjar trampa framåt för glatta livet. Alltså lyckan i hennes ögon går verkligen inte att beskriva med ord, hon var så otroligt stolt och jag likaså. Givetvis var vi tvungna att överraska hennes mormor & moffe när de kom hem igår, så när de körde in på gatan så kom Tuva-Li cyklandes där, lika förvånade som mig blev de. Har lagt upp ett litet klipp på min youtube-kanal om ni vill se!

Förutom allt roligt så har vi även hunnit med ett besök hos tandläkaren efter att Tuva-Li trillade ner från soffan och slog i munnen. Vet inte hur många gånger jag sagt till henne och säger till henne ”hoppa inte i soffan”. Hon slog upp sitt läppband samt att framtänderna var ruckbara. Anmält det till försäkringen, om det skulle bli något längre fram. Förhoppningsvis har hon lärt sig att inte hoppa mer i soffan efter detta. 

Ikväll ska vi köra hem och ställa om i några dagar innan vi kör till Lalandia på torsdag. Så imorgon blir det att börja packa resväskan lite smått så vi inte glömmer något. Ska sätta mig ner och skriva en packlista sen, jag är planeringsmänniska och gillar inte att glömma saker. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.