Samarbete | Sponsrade inlägg

Dekorera årets kräftskiva!

— Betalt samarbete med PartyKungen —

Hur dekorerar du på kräftskivan?

Något vi brukar ha varje år är en kräftskiva med nära och kära. Dels så är där så mycket gott man kan äta i form av skaldjur men det roligaste av allt är att dekorera inför själva skivan. Här dukar vi inte bara med lite tallrikar och servetter utan är det kräftskiva, så ska det synas.

Sen att jag älskar att dekorera till kalas, fester eller liknande ligger kanske till att jag gärna dekorerar när vi har kräftskiva med. Givetvis dekorerar man för alla men sen jag fick Tuva-Li så är det mycket roligare att gå all-in, så hon får uppleva kräftskivan på ett helt annat vis. Sen blir det faktiskt mycket mysigare med dekoration i taket, på väggarna och på borden.

Partykungen kommer att bli min första och enda affär som jag kommer beställa all dekoration ifrån till årets kräftskiva. Blir planerna som varje år, så kommer vi att fira med mamma och hennes man samt vänner till dem. Och detta året tänker jag ta på mig att sköta dekorationen. För hur roligt är det inte att dekorera med fina girlanger, hattar, lyktor och konfetti – allt i stil till kräftskivan.

Partykungen har ett stort utbud av just dekorationer till årets kräftskiva. Jag ser redan framför mig hur bordet ska dukas med vita dukar och dekoreras med röda kräftkonfetti, ljuslyktor med kräftmotiv och givetvis hattar och servetter med kräftor på. Med små medel kan man dekorera så himla snyggt.

Kommer du ha någon kräftskiva i år? Och gillar du att dekorera till kräftskivan?

2 kommentarer

  • Anix

    Ååå jag beställde grejerna till dotterns spindelmannenkalas där och även äldsta dotterns enhörningarna till hennes tekalas!
    Vi kommer inte ha kräftskiva i år (tror jag) men eventuellt att någon av mina syskon tar på sig det. Vi har haft det två år på rad och liksom dig älskar jag att fixa och trixa med dekorationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.