Allmänt

Semestern är påbörjad!

Tredje dagen på vår semester!

I fredags checkade jag ut från jobb redan klockan tolv, körde och hämtade Tuva-Li på förskolan och sen körde vi hem till min mamma. Hjälpte till att fixa inför min lillasysters konfirmation som var i lördags. Nu har vi officiellt semester i fyra veckor och det ska bli så himla skönt. Har hunnit med en del redan under dessa tre dagarna. I måndags var vi hemma hos mamma, igår storstädades hela lägenheten och idag har vi inget planerat än.

Jag tänkte börja packa ner lite saker som vi ska ha med hem till mamma och hennes man i helgen. På lördag kommer vi bosätta oss hos dem en vecka fram, för att dels vara husvakt men även kattvakt, då de åker iväg en vecka. Perfekt för Tuva-Li som kan springa av sig i deras trädgård, hon kan bada i poolen om vädret tillåter det och vi kan passa på att ta mysiga cykelturer. 

Däremot så kommer vi få köra hem lite under veckan för att dels vattna blommorna här hemma men även för att brevlådan inte ska bli överfull. Men det ska bli mysigt att få ha tillgång till trädgård under en vecka i alla fall. När mamma och hennes man kommit hem så kommer vi inte bo hemma många nätter innan vi tar bilen och kör över till Lalandia, jag hoppas att Tuva-Li kommer att få många mysiga dagar där.

Under vår vecka hemma hos mamma ska jag försöka bli färdig med renoveringen av dockhuset jag har påbörjat. Alla väggar är klara invändigt och nu ska golven fixas och sen är det bara ytterväggarna och taket kvar. Sen kan jag börja inreda dockhuset till Tuva-Li. Lovar att visa resultatet sen när det är färdigt!

Nu ska jag passa på att diska upp lite vällingflaskor och packa så smått medan Tuva-Li leker fint på sitt rum. Hon har varit därinne i flera timmar nu och lekt med sina dockor och spis. 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.