Samarbete | Sponsrade inlägg

Funktionella skydd!

— Betalt samarbete med Svenskt kosttillskott —

Att skydda sig snyggt men funktionellt!

Något som jag har problem med och har alltid haft problem med är mitt högra knä. Det har en tendens till att låsa sig i vissa lägen och för att vara helt ärlig, så är det inte jätteroligt när man har kört bil en längre sträcka och sen ska kliva ur bilen. Jag får oftast vrida kroppen i en obekväm position för att jag ska få ut benet och knäet utan att låsa det ännu mer. 

Jag har därför i samarbete med Svenskt Kosttillskott fått hem ett par snygga men även funktionella knäskydd. Tanken är ju givetvis att de ska användas när man tränar men jag tänkte faktiskt använda ena knäskyddet när jag och Tuva-Li är ute och kör längre sträckor nu under vår semester. Klart att man har höga förväntningar på en produkter som ska lindra och hjälpa mot diverse problem.

Jag valde att få hem knäskydden från märket Rehband och deras Rx knäskydd 5mm. Trots sin tunna tjocklek så ger skyddet dig ett medelhögt stöd och kan användas vid de flesta träningsformer. Knäskyddet vägleder kroppen i rätt riktning, det är anatomiskt uppbyggt, har en hög komfort och knäskyddet är medicintekniskt klassat. 

Med medicintekniskt klassad innebär det att knäskyddet ger dig kompression, en ökad stabilitet i lederna och det ger även värme till musklerna. Knäskydd behövs inte bara användas när en skada har uppkommit utan du kan även använda det i ett förebyggande syfte.

Såhär står det på produktsidan:
RX Knee Support 5 mm från Rehband är ett mångfacetterat knäskydd tack vare dess tjocklek. Skyddet ger dig medelhögt stöd och kan användas vid olika träningsformer som kräver både flexibilitet och stöd, exempelvis crossfit och styrketräning.

Så med allt positivt som är nämnt ovan, ser jag verkligen framemot att använda produkten. Och framförallt vid bilkörning men även när jag jobbar, då det har hänt att knäet har låst sig då med. För jobba med ett knä som inte samarbetar är inget roligt, i och med att man ibland får göra egna konstiga vridningar för elevens bästa, så påverkar det ens egna kropp och leder.

Har ni någon gång testat ett knäskydd? Var det för en skada eller i förebyggande syfte? Och framförallt, har det hjälpt?

Svenskt Kosttillskott har många olika knäskydd att välja på, allt för att du ska få ett spara skydd som möjligt efter dina behov och förutsättningar. Vill du ha ett skydd med hög stabilitet så har dem givetvis det och vill du ha ett skydd med lägre stabilitet, så finns givetvis det också. Så är du ute efter bra knäskydd till bra priser, rekommenderar jag dig verkligen att beställa dem hos Svenskt Kosttilskott.

* Inlägget sker i samarbete med Svenskt Kosttillskott. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkten. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.