Samarbete | Sponsrade inlägg

Ansiktsmasker för alla hudtyper!

— Betalt samarbete mEd ansiktsmaskbutiken —

Perfekt för solbrända ansikten!

Nu när solen är framme och värmen ligger på så glömmer man kanske lätt bort att smörja in sig ofta och framförallt då i ansiktet. Jag är själv slarvig att smörja in mig, speciellt i ansiktet, resten av kroppen smörjer jag samtidigt som jag smörjer in Tuva-Li men ansiktet glömmer jag alltid bort på mig själv.

Och med det så kommer givetvis solbrännan på kvällen och för att vara helt ärlig så är det inte skönt och framförallt så är det inte hälsosamt att bränna sig överhuvudtaget. Något jag gör varje sommar, fler gånger under sommaren, är att peela bort gammal hud i både ansikte och på kroppen och förbereder den för solens strålar. Brännan håller bättre om man tagit bort döda hudceller, ett knep jag lärde mig efter två veckor i Egypten för några år sen.

Men för att återfå till solbrända ansikten så ser min egna hudvårdsrutin ut som följande:

    • Tvättar ansiktet med en mild ansiktstvätt
    • Baddar ansiktet torrt
    • Lägger på en mjukgörande och näringsgivande ansiktsmask som verkligen får arbeta in i huden
    • När ansiktsmasken har fått verka, smörjer jag in ansiktet med en mjukgörande ansiktskräm som lugnar ansiktet och som verka ordentligt över natten. Har jag bränt mig ordentligt så gör jag dessa stegen ett par gånger i veckan, för att slippa att huden ska börja fjälla.

Hos ansiktsmaskbutiken kan du hitta en massa bra produkter för ansiktet men framförallt kan du hitta bra och många ansiktsmasker, allt för vilket ändamål. Allt från djuprengörande till näringsgivande. Jag kan verkligen rekommendera ansiktsmaskbutiken om ni är ute efter bra och prisvärda masker. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.