Samarbete | Sponsrade inlägg

Smidig laddning!

— Inlägg i samarbete med Marie Wolt —

Smart och smidig laddning!

För ett tag sen fick jag hem en smidig och snygg laddplatta till min telefon från märket Marie Wolt. Med laddplattan slipper du krånglet med laddare och framförallt så slipper du att kablar går sönder och du står där utan en laddare.

Med laddplattan från Marie Wolt lägger jag enkelt telefonen på plattan och sen sköter sig laddningen själv utan några konstigheter. Marie Wolt har sitt huvudsäte i Stockholm och du kan välja mellan en rad olika designer på din trådlösa laddare. 

Jag fick hem den snygga laddaren i guld med rosa marmor och förutom att ladda telefonen på ett bra vis så är den även en snygg detalj i hemmet när du inte laddar din telefon. 

Laddarna från Marie Wolt passar till en rad olika telefoner, bland annat de senaste iPhonetelefonerna men även de senaste Samsungtelefonerna. En komplett lista över vilka telefoner som fungerar med laddarna finns på deras hemsida.

Passa på att spana in deras sida nu, då de har rea på många av sina laddare nu! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.