Allmänt

Vilken present!

Det började som ett skämt!

För ett par veckor sen skrev jag ett inlägg på min facebooksida, lite med glimten i ögat, jag skrev att jag dels önskade mig skal från iDeal of Sweden till min nya telefon men också att jag önskade mig en ny vagn till Tuva-Li. Hon har en Emmaljunga Scooter 4s och där är absolut inga fel på den, skön att köra, hon sitter bra i den samt att liggläget är bra i den. Men den är tung att bära när man har fällt den samt att den tar upp hela mitt bagageutrymme på bilen när jag har den med.

Lite skämtsamt skrev jag min önskelista i och med min födelsedag i fredags. Jag skrev även att jag önskade mig pengar som i så fall skulle använts som ett litet bidrag till vagnen. Vagnen jag har spanat in var en BabyJogger City Tour i färgen violett. En liten och smidig vagn som dels klarar av en sittvikt på 20,5 kilo, hela vagnen klarar av ta 28,5 kilo. Bäst av allt är att den blir liten ihopfälld, L56 x B46 x H25 cm och jämfört med vår Emmaljunga, L97 x B52 x H40 cm, så vagnen från BabyJogger blir så mycket mindre och smidigare. Sen att den endast väger 6,5 kilo är verkligen toppen. En skillnad på cirka 5,2 kilo i vikt mellan vagnarna.

Igår körde vi ut till min mamma och hennes man, vi skulle äta en liten födelsedagsmiddag och jag tänkte låta Tuva-Li öva på att cykla. Vi hade inte hunnit vara där länge förens mammas man tar fram ett stort paket. Min första tanke var att de säkert har slagit in paket i paketen för att vara roliga. Till min stora chock så hade de köpt vagnen till mig i födelsedagspresent, jag blev så himla glad och rörd på samma gång! Givetvis testkörde jag den igår med Tuva-Li i och hon ville inte hoppa av vagnen — så det tar jag som ett gott tecken.

Tusen tack mamma och Ronny för den fina presenten! 

3 kommentarer

  • Anders

    Barnvagnar är en märklig pryl. Vi har fyra barn och jag tror vi har haft alla barnvagnsfaser. Den där barnvagnen behövs (första spädbarnstiden), den där man har barnvagn för att det är bekvämt (man kan spänna fast barnen och ha hur mycket packning som helst), den där man tycker det är ett jäkla bök (vika lyfta klämma all packning i olika varianter) och den där man i princip kör utan (det får bli som det blir med barn som springer fritt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.