Samarbete | Sponsrade inlägg

Personlig inredning!

— Betalt samarbete med Sweet Signs —

Sätt en personlig touch på rummet!

Är det något jag verkligen älskar så är det att inreda Tuva-Li’s rum och pyssla därinne. Hade jag kunnat så hade jag mer än gärna pysslat på hennes rum dagligen. Sen hon föddes 2015 så har intresset för inredning och speciellt på barnrummet, ökat något enormt. 

Något som jag verkligen älskar är att ha saker på hennes rum med hennes namn på. Det kan vara allt från fina tavlor till söta små djur i trä. Och ett företag som uppfyller detta är Sweet Signs, ett familjeägt företag på västkusten. Allt som beställs hos Sweet Signs tillverkas och levereras inom 5 – 7 dagar. Jag vill poängtera att de tillverkar alla hantverk själv!

Hur bra är inte det? Produkter som tillverkas i Sverige, där man får en snabb leverans. Nästa gång någon av mina vänner ska ha barn, babyshower, födelsedag eller liknande så kommer jag absolut beställa produkter från Sweet Signs, jag älskar att ge bort presenter som är personliga och som många kanske inte har.

Jag ska sätta mig ner med Tuva-Li imorgon och så ska hon få välja vilket motiv och vilken färg hon vill ha på sitt lilla trädjur. Dels blir det roligare för henne men även att ha som minne när hon blir äldre, där jag kan berätta om att hon själv fick välja motivet och färgen. Jag älskar att göra henne delaktig, även om jag har svårt att ta in andra färger i hennes rum som bryter av alldeles för mycket.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *