Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka femton!

Femton veckor sen start!
Nu har jag hållt igång efter ViktVäktarnas koncept sen femton veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka femton och den totala förändringen sen starten den 23 januari.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 100.4 (– 0.8 kg)
Förändring totalt: – 12.6 kilo

En liten svacka!
Anledningen till tystnaden kring uppdateringen av veckans vikt är att jag har haft en liten svacka. Jag har ätit efter VV och inte ätit mer än mina points men jag har känt att stort blä för vågen. Jag har inte velat ställa mig på den av någon anledning, men nu är jag igång igen och det kommer bli som vanligt igen.

Just nu är vi hemma hos mamma och hennes man. Vi har solat och badat och bara njutit av ledigheten. Blir middag här ikväll innan vi kör hem. Hörs senare igen, kram kram!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.