Samarbete | Sponsrade inlägg

Spegel till hallen!

— Betalt samarbete med BGA Fotobutik —

Enkla knep för att förnya hemmet!

Jag har länge funderat på att ändra om lite i hallen, väggarna känns tomma och jag vill gärna få känslan av att hemmet är ombonat och fint. På den smala delen i hallen har jag en väggtext i guld med ordet ”välkommen” men det är också allt som finns på väggarna i vår hall.

Sen vi flyttade hit för två år sen så har jag funderat på att hitta en spegel till den största väggen i hallen. Dels för att jag tycker att speglar fyller ut rummen på ett helt annat vis men också för att få känslan av att hallen är större än den egentligen är. Nu har vi inte en liten hall egentligen men formen är lite annorlunda jämfört med en lång och smal hall som oftast finns i lägenheter.

Hos BGA Fotobutik kan man hitta många fina men också prisvärda speglar för alla rum i hemmet. Jag har redan hittat en väggspegel till hallen som kommer att klickas hem inom kort. Jag gillar inte speglar med en massa färger utan jag vill att ramen ska gå i vitt för att passa in med övrigt i hemmet. Men innan jag beställer spegeln så måste jag mäta både höjden och bredden på väggen, så jag hittar rätt storlek på spegeln, då den ska sitta centrerad på väggen.

Jag kan verkligen rekommendera att spana in BGA Fotobutik om du är, precis som mig, ute efter speglar till hemmets alla rum. Jag kommer definitivt att införskaffa vår hallspegel därifrån. Istället för att stå framför min stora byrå i sovrummet och försöks sminka mig där, så kommer spegeln i hallen bli perfekt för det, då där endast är ett element, som inte tar någon som helst plats.

Vad har du helst för färg på dina speglar i hemmet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.