Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Heldag i solen!

En ny härlig vecka!

Då var snart veckans första dag avklarad och vilket väder vi har haft i Helsingborg idag, vindstilla, strålande sol och värme. Så otroligt underbart och efterlängtat. Jag trodde att Tuva-Li skulle frysa idag men hon var klädd alldeles lagom i sina korta leggings, klänning och kofta. Stämmer väderprognosen för imorgon så får det bli en likadan outfit. Härligt för de små att slippa tjocka kläder nu på förskolan.

Vi har haft en mysig eftermiddag tillsammans efter både jobb och förskola. Körde inom Willys och handlade hem lite förnödenheter. Snabbt upp i lägenheten för att byta kläder och sen gav vi oss ut på lekplatsen och spenderade några timmar i solen med massa bus och lek. Tuva-Li älskar verkligen att vara på lekplatsen och busa! Blev middag ute på balkongen och sen fick hon avsluta kvällen framför Bolibompa. Älskar att hon hinner vara ute mycket på förskolan när jag jobbar och att vi får tid ute tillsammans efter jobb.

Sköter hon sig?

Imorgon har våra elever studiedag men fritids är öppet och jag jobbar som vanligt fram till tio över två, dock tänker jag kompa ut tio minuter tidigare för jag ska på utvecklingssamtal på förskolan. Jag får hoppas att hon sköter sig, idag hade hon dock kastat sand i ansiktet på sin kärlek, unge alltså! Jag lär väl få höra om hennes andra påhitt imorgon, antingen kan man pusta ut eller så får jag skämmas, det återstår att se imorgon.

Men det är något speciellt att få gå på utvecklingssamtal. Detta blir andra gången för min del på Tuva-Li’s förskola och jag tycker att det är lika spännande varje gång. Jag ser ju dagligen att hon utvecklas men det är roligt att höra om alla andra framsteg som hon gör på förskolan. Speciellt när man inte kan vara med där på samma vis under dagen.

Efter en heldag ute i solen, både på jobb och hemma, så rundar jag av innan ögonlocken blir för tunga. Om ni undrar över veckans vägningsinlägg, så kommer det på torsdag då jag har bytt vägningsdag. Sov så gott sen, kram kram!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.