Allmänt

Fredag och frustration!

En kort arbetsvecka!

Redan fredag och helg igen, veckorna går alldeles för fort känner jag. Jag hinner inte riktigt med, där finns så mycket som jag vill göra men så lite tid till att göra det. Livet går lite på repris om dagarna, vakna- jobba- äta- och sova. Sen börjar det om igen dagen efter. Men vi har faktiskt passat på att vara utomhus nu två dagar efter jobb och förskola och Tuva-Li älskar det. Däremot så stänger hon öronen och testar sin mammas tålamod flera gånger om. Idag avbröt jag lekplatsleken efter flera tillfällen där hon inte lyssnade. 

Några barn sprang barfota på lekplatsen och givetvis skulle hon göra likadant som de. Jag sa till flera gånger och försökte förklara för henne så pedagogiskt som möjligt att skorna behåller man på för det är fortfarande inte sommar. Det gick bra i fem minuter, sen skulle de där skorna av igen. Efter den tionde gången med samma diskussion bröt jag leket och med mig hem fick jag en unge som slängde sig på marken, i trapphuset, skorna kastade hon i hissen och hon var så himla rasande. Denna härliga trots, går det någonsin över?

Hemma i lägenheten försökte jag än en gång förklara för henne att det fortfarande är kallt ute och att hon blir sjuk om hon springer utan skor. Mellan sina snyftningar sa hon förlåt och mammahjärtat kan ju inte låta bli att smälta då. Något jag däremot måste kontakta vår hyresvärd om är ett extra lås eller säkerhetskedja, för i hennes frustration innan, så låste hon upp dörren och höll på att springa rakt ner för trappan och den typen av olycka vill jag inte vara med om.

Nu är hon nattad för kvällen och jag ska ta kväll själv! Ska besvara kommentarer som kommit in här på bloggen och sen blir det nog att kolla på youtube eller någon film, inte riktigt bestämt mig än. Ha en fortsatt mysig fredagkväll, kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.