Allmänt

Klänning till konfirmation!

Så himla fin!

I sommar konfirmeras min lillasyster och klänningen till Tuva-Li är beställd. Jag däremot har velat fram och tillbaka över vad jag ska ha på mig. Vita byxor och någon topp? Kjol? Klänning? Många frågetecken som ni säkert märker, men i söndags fann jag den, klänningen med stort K. En klänning som jag fastnade för direkt!

Var ute en snabb vända på Väla i lördags med Tuva-Li’s gudmor. Hon var ute efter en speciell sak, så vi kollade i de flesta klädbutiker därute. Det första mina ögon dras till inne på Kappahl är en underbar klänning som hade varit perfekt på lillasysters konfirmation i sommar. Sen att jag avstod lite från den när jag såg priset, handlar bara om min snålhet. Men som mamma brukar säga, unna dig själv saker också, inte bara Tuva-Li.

Gissa om jag blev glad, när jag under min rast på jobb fick sms från Kappahl att de hade 25 % rabatt på alla damplagg. Så jag gick snabbt in och beställde skönheten på bilderna nedan. Hur fin är den inte? Den virkade toppen går att ta av och använda till annat med.

Vad tror du? Kan den bli fin på en konfirmation?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.