Allmänt

Första maj!

April försvann fort!

Jag hinner inte riktigt med, april försvann så himla fort och jag kan inte riktigt ta in att det är första maj redan. Maj kommer gå ännu snabbare tror jag, många klämdagar och dagar som försvinner från jobb och förskola. Om sjutton dagar fyller jag år, Tuva-Li ska på utflykt med förskolan och förskolan har bjudit in alla föräldrar på frukost i slutet av maj, så vår månad kommer att gå snabbt känns det som.

Igår körde vi ut till mamma och hennes man för att fira en lugn och mysig valborgsmässoafton med dem. Vädret var inte bra igår, regn och storm ute. Så någon brasa blev det inte för vår del, vi hade det mysigt hemma istället. Tuva-Li spelade Bamse memory med sin mormor och moffe, hon blev överlycklig när hon hittade rätt par. Vi åt en god valborgsmiddag som bestod av helstekt lax i ugn med potatis, bönor och romsås – godaste maten som finns!

Vi sov över här till idag och innan vi kör hem sen ikväll så blir det grillat! En perfekt första maj. Bara synd att vädret inte är på rätt håll, det är kallt och blåsigt idag med. Trodde att det skulle bli fint då solen sken imorse och det var helt vindstilla. Just nu vilar Tuva-Li och jag passar på att uppdatera bloggen samt besvara kommentarer och kommentarer på Instagram, ligger lite efter med det. Ska hinna med att göra ett tidsinställt inlägg om eventet på Pinchos med som jag höll i!

Nu ska jag ta tag i kommentarer, så jag rundar av detta inlägget nu! Uppdaterar lite senare igen, ha en mysig första maj fina du. Kram kram!

Mumsig frukost hos mormor & moffe idag!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.