Allmänt

Beviljad semester!

Fyra veckor tillsammans!

Jag har fått min semester på jobb beviljad, känns skönt att ha det steget klart inför sommaren och veta att man kan planera in lite saker under våra lediga veckor. Så i sommar kommer vi att ha fyra veckors ledigt tillsammans, ska bli jättehärligt och mysigt. Förra sommaren hade jag inte hunnit tjäna ihop så många dagar, så då fick vi typ tio dagars ledighet tillsammans. 

I år kommer vi ha fyra veckor ledigt tillsammans. Så under vecka 28 – 31 har jag fått min semester beviljad. Jag la till en vecka innan och en vecka efter, då förskolan är stängd mellan vecka 29 – 30. Gäller att passa på att ta ut sina kvarvarande dagar från mammaledigheten. Även om där inte är många kvar då jag tagit hela hennes uppväxt själv sen start så passade jag på att ta föräldrarledigt de veckorna förskolan är stängd.

En weekend utomlands!

Nu låter det kanske exklusivt och som att vi ska på någon charterresa men inte riktigt. Jag känner att i och med att jag endast har en inkomst och är ensamstående, så kommer en charterresa inte vara prioriterad under denna sommaren och året. Givetvis ska jag åka utomlands längre fram med Tuva-Li men inte i år. 

Vi kommer däremot att spendera torsdag till söndag i Danmark, närmre bestämt Rødby, där vi kommer bo i stuga på Lalandia. En massa mys, bus, bad och allmänt härligt helt enkelt. Tuva-Li kommer att älska det och jag har redan visat henne lite klipp på youtube med deras vattenland och hon satt med stora ögon. Det kommer att bli så mysigt att få ge henne denna upplevelsen i sommar tillsammans med folk som både hon och jag älskar. I och med att vi kommer vara nära båten över till Tyskland, så kommer vi en dag under vår weekend besöka Tyskland med. Passet har vi redo här hemma, både mitt och hennes!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.