Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka tretton!

Tretton veckor sen start!
Nu har jag hållt igång efter ViktVäktarnas koncept sen tretton veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka tretton och den totala förändringen sen starten den 23 januari.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 101.2 (– 0.4 kg)
Förändring totalt: – 11.8 kilo

Ett litet minus!
Jag är så galet stolt över mig själv, att jag på tolv veckor har klarat av att gå ner nästan tolv kilo. Ett steg närmre delmål tre samt ett steg närmre att väga under tresiffrigt. Jag är galet stolt över att jag klarar detta med de rätta hjälpmedel, att börja på ViktVäktarna är ett av mina bästa beslut.

Just nu har vi nästan precis kommit hem från jobb och förskola. Idag gör jag det enkelt för mig, köpte med middag från jobb, så det får bli dagens middag här hemma med, hörs lite senare igen, kram kram!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *