Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka tolv!

Tolv veckor sen start!
Nu har jag hållt igång efter ViktVäktarnas koncept sen tolv veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka tolv och den totala förändringen sen starten den 23 januari.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 101.6 (– 1 kg)
Förändring totalt: – 11.4 kilo

T I O  P R O C E N T!
Jag är så galet stolt över mig själv, att jag på tolv veckor har klarat av att gå ner strax över elva kilo. Och inte nog med det så har jag på morgonens vägning idag, tappat tio procent av min startvikt. Jag är så himla stolt över mig själv och hur bra min kropp har vant sig att äta efter ViktVäktarna. Jag har smått börjat använda lite av min veckobonus under veckorna och det ger ju verkligen resultat. Tänk vad en liten förändring kan göra mycket!

Just nu ligger Tuva-Li och sover i sin säng! Idag är det planeringsdag på förskolan och jag hade ingen barnvakt, vilket innebär att vi är lediga tillsammans. Ska strax väcka henne så vi kan gå ut med soporna och sen äta frukost, hörs lite senare igen, kram kram!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *