Samarbete | Sponsrade inlägg

Tavelvägg i rosa och guld!

Koden ”sofiawerlin” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 10-12 April *Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar.

Världens snyggaste kombo!

För ett tag sen fick jag hem ett stort paket från Desenio som innehöll både ramar och posters till min tavelvägg som jag har i sovrummet. Min färgkombination i sovrummet går i vitt och rosa, därför ville jag följa den kombinationen när det gällde tavelväggen med, men jag ville ändå bryta av med guldiga ramar, för att få en lite exklusivare känsla i sovrummet. Med hjälp av inspirationsbilderna, som där är många av på Desenio’s hemsida, hittade jag de perfekta tavlorna direkt.

Jag valde dock att ändra storleken på en av tavlorna för att min vägg vid sängen är så pass stor och tom. Det bästa med Desenio är att deras posters och ramar är tidlösa, de funkar lika bra nu som om tio år och framåt. Något jag absolut kommer att göra är att beställa hem fler snygga guldramar och dryga ut tavelväggen med bilder på både Tuva-Li men även gemensamma bilder på oss båda.

Jag fick hem ett set posters med bland annat blommotiv, trollslända och text. Den perfekta kombinationen av vitt, rosa och svart. Jag trodde faktiskt att det svarta skulle ta över men det blev en bra touch och ett bra inslag som bryter av lite. 

Är du själv sugen på att inreda ditt hem med snygga posters och klassiska ramar, så kan jag verkligen rekommendera Desenio. Glöm inte bort att utnyttja koden på din beställning, den står högre upp här i inlägget.

* Inlägget sker i samarbete med Desenio! Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan aldrig bli köpta.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.