Samarbete | Sponsrade inlägg

Planering av treårskalas!

— Betalt samarbete med Kalasdekorationer.se —

Att planera kalas!

Nu är det ett bra tag kvar innan Tuva-Li fyller tre år men jag är ändå i planeringsstadiet inför hennes treårskalas. Dels för jag älskar att planera kalas men också för att hon ska få de bästa kalasen som hon bara kan. När hon fyllde ett år var temat givetvis Babblarna, på hennes tvåårsdag hade jag ett rosa tema och kan ni gissa temat för hennes treårsdag?

Hon är helt frälst i Frost och givetvis ska även kalaset i början på oktober gå i ett Frost-tema. Hon har redan sagt att hon ska ha Elsa och Olof på tårtan och givetvis ska hon få det. Mycket av dekorationen till Tuva-Li’s födelsedag kommer givetvis att inhandlas hos Kalasdekorationer. Älskar deras sortiment med Pick and Mix pastell, då de blåa tonerna kommer att passa perfekt på vårt kommande födelsedagskalas med Frost-tema.

Hos Kalasdekorationer hittar du allt du behöver till bröllopet, babyshowern, födelsedagarna och dopet. Det bästa av allt är att du i lugn och ro kan sitta mysigt i soffan och klicka hem dina dekorationer till just din speciella dag. Jag kommer införskaffa allt till Tuva-Li’s födelsedag hos Kalasdekorationer, då jag redan nu har hittat en massa dekorationer som kommer att vara perfekta.

Kan även rekommendera att införskaffa dekorationen till årets konfirmation och student hos Kalasdekorationer, jag har själv beställt från deras sida vid tidigare kalas och leveransen är verkligen toppen, snabbt och så himla smidigt. Till och med mamma kommer att införskaffa dekorationer från Kalasdekorationer till lillasysters konfirmation i juli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.