Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka tio!

Tio veckor sen start!
Nu har jag hållt igång efter ViktVäktarnas koncept sen tio veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka tio och den totala förändringen sen starten den 23 januari.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 103.6 (– 0.9 kg)
Förändring totalt: – 9.4 kilo

Minus trots en god helg!
Trots att påsken har varit här så har jag skött kosten väldigt bra denna veckan. Jag har skött maten och drycken tidigare under veckan och nu under påskbordet så gjorde jag val som inte kostade alltför många points. Man kan äta sig mätt med medvetna val också utan att överskrida både sina smartpoints samt veckobonusen. Några sötsaker har jag inte heller ätit, det är jag mest stolt över att jag kunnat hålla mig ifrån.

Just nu ligger Tuva-Li fortfarande och sover, hon har tydligen kommit in till mig inatt eller tidigt imorse och lagt sig. Inget jag har märkt av! Hon somnade i sin egna säng i alla fall. Ska strax väcka henne för frukost, sen ska vi bort till Maxi för att köpa krokar till min tavelvägg. Vi hörs lite senare, kram kram!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.