Allmänt

Påskägg till mig själv!

Men inget påskägg med godis!
Som många andra säkert fick igår så letade Tuva-Li också efter påskägg hemma hos sin mormor och moffe. Hon fick två ägg samt en stor påskhare av min mamma och hennes man, jag hade köpt lera till henne och gömt i ett påskägg, då jag tycker att hon inte behöver en massa godis.

Efter påskäggsjakten i deras trädgård blev det en runda in till Pålsjö och kyrkogården för att sätta en blomma hos min morfar och Tuva-Li’s gammelmorfar, första gången jag har varit vid graven sen han gick bort. Nästan två månader innan Tuva-Li föddes gick han bort i cancer, så jag säger ofta att han är Tuva-Li’s skyddsängel.
Runt krematoriet och kyrkogården går där vatten, så Tuva-Li hade med mat till ankorna. Bara synd att där var mängder med fiskmåsar, de är verkligen inte skygga av sig. De flög obehagligt nära, så pass nära att jag höll mig på säkert avstånd, så fick mamma och hennes man hjälpa Tuva-Li med brödet.

Efter vår lilla utflykt somnade Tuva-Li gott i sin mosters säng. När hon låg och vilade tog jag tag i saken och ordnade ett påskägg till mig själv. Dags att förnya abonnemanget och med det även telefonen. Jag har länge velat mellan iPhone 8 och 8 plus, gjorde till och med en omröstning på Instagram för ett tag sen för att se vilken som folk tycker är bäst. iPhone 8 plus vann överlägset, efter att ha kollat och läst på samt jämfört priser per månad så blev det en iPhone 8 plus i guld som hamnade i mitt påskägg — mycket bättre än godis.

Nu ska vi ordna frukost här hemma hos mamma! Uppdaterar lite senare igen, måste passa på att besvara alla kommentarer idag också, har över 100 stycken som varken är besvarade eller godkända. Kram så länge!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.