Samarbete | Sponsrade inlägg

Jag kan och jag ska!

— Betalt samarbete med Svenskt Kosttillskott —

Träna snyggt men funktionellt!
För ett par dagar sen fick jag hem ett paket från Svenskt Kosttillskott som innehöll snygga träningsbyxor från märket ICANIWILL®. Jag älskar träningsplagg som både är snygga och funktionella, vilket ICANIWILL® verkligen lever upp till. Personligen så kan jag inte träna i ett par fladdriga byxor, jag är rädd för att fastna i löpbandet och jag vill kunna träna utan att bli störd.

Huvuddelen av materialet i ICANIWILL® tights kommer främst från Italien, där man länge har legat långt fram gällande moderna stretchmaterial. ICANIWILL® har en strävan att skapa funktionella kläder som hjälper människor att nå sina träningsmål och som följer varje individs unika träningsresa.

Jag fick hem de ursnygga ICANIWILL® Smokey-edition tightsen. Med ett marmorerat mönster och rosafärgade sömmar var förväntningarna höga, då jag vet vad jag gillar och vill ha ut när det kommer till träningstights. Träningstightsen ICIW Smokey är tillverkade i lycra och polyester vilket bildar ett högkvalitativt funktionsmaterial som andas väl och ej blir genomskinligt. Tightsen är utrustade med hög midja och snörning för en bra passform samt hög komfort. Det starka materialet är “squat proof” och de rejäla sömmarna håller för träning av hög intensitet.

Men jag måste ärligt säga att jag blev så himla besviken och nedstämd när jag skulle testa tightsen för första gången. Jag tog min vanliga storlek som jag har i alla andra plagg och byxor och givetvis hoppas jag på att även dessa skulle vara perfekta, då där i beskrivningen stod att det var normala med en tight passform.

Tightsen kom upp en bit på låren sen tog det stopp! Visst jag håller på med min hälsoresa och jag har många kilo kvar att gå ner men jag har träningstights som är tajta i mindre storlek som går på utan några konstigheter. Jag kände mig ärligt talat lite nedslagen av att de inte gick på mig, dels för att jag tycker att de är otroligt snygga men också för att jag kände mig större en någonsin i det ögonblicket. Kanske är tightsen felmärkta eller så är de bara väldigt tighta i sig själv.

Jag hoppas att när jag har tappat några kilo till, att de kommer gå på utan konstigheter och att de kommer sitta bra då. För jag längtar faktiskt att få träna i dem och upptäcka hur bra de kan vara. Jag har tidigare haft plagg från ICANIWILL® och oavsett storlek så har plaggen suttit bra och perfekt. Oavsett om det har varit en tight passform eller ej.

Svenskt Kosttillskott säljer flera olika plagg från ICANIWILL® till både dam och herr. Många av plaggen matchar, så du kan både träna funktionellt och snyggt med matchande tights och toppar. Något jag skulle vilja testa och även ha på jobb är deras casual pants, i och med mitt arbete i rörelse, så hade de varit perfekta. Men det inköpet får bli när jag har nått några delmål på min hälsoresa, så man inte köper och går ner i vikt och de blir förstora direkt.

* Inlägget sker i samarbete med Svenskt Kosttillskott. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *