Allmänt

En lugn påsklovstisdag!

Ett påsklov tillsammans!
Andra dagen på mitt och Tuva-Li’s gemensamma påsklov och idag har vi bara varit hemma och myst. Jag passade på att både ordna med lite tidsinställda inlägg på bloggen samt bilder till Instagram när hon vilade innan idag. Jag försöker att undvika så mycket det bara går att sitta med telefonen när hon är vaken. Sen om hon kollar på en film eller leker själv på sitt rum, så brukar jag beta av mailen och kommentarer.

Trots att vi har haft en mysig dag ihop så har hon verkligen testat mitt tålamod flera gånger om. Hon har tagit ut alla sina leksaker från rummet och spridit dem i hela lägenheten. Hon har röjt runt i soffan som en galning och trots att jag sa till henne flera gånger, så slutade det med att hon trillade och slog kinden. Jag har haft koll på det under dagen och där syns inget än, hon är lite röd men inte svullen och hon har inte ont. Men trots lite krigsskador så börjar man hoppa i soffan efter någon timme igen — tålamodsprövningen är verkligen ett faktum!

Imorgon ska jag ha lite egentid på eftermiddagen och Tuva-Li ska vara hos sin moster och mormor under den tiden. Jag ska iväg på ett kommande samarbetsmöte här i stan och ha med Tuva-Li dit är lite svårt, så hon får det roligare med sin mormor och moster medan jag är iväg. Kommer dock köra hem till dem under förmiddagen och bjuda på frukost, Tuva-Li ville köpa med sig bullar imorgon, så då kan vi lika gärna bjuda på en mysig frukost. Blir som ett litet tack för att ni passar loppan!

Tuva-Li är nedbäddad i sin säng och somnade gott efter välling och bokläsning. Jag har bäddat ner mig i min säng och tänkte kolla på lite youtubeklipp och äta min kiwi samt dricka mitt vatten. Har blivit dålig på att dricka vatten, så måste bättra mig! Massa kramar så hörs vi imorgon igen.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.