Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka åtta!

Åtta veckor sen starten!
Nu har jag hållt igång efter ViktVäktarnas koncept sen sju veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka åtta och den totala förändringen sen starten den 23 januari.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 105 (+ 0.7 kg)
Förändring totalt: – 8 kilo

Är jag besviken?
Ja jag är faktiskt besviken över att där var ett plus imorse på vågen. Jag har fått ett minus de flesta utav mina veckor och även om jag vet att där kunde komma ett plus, så känner jag mig sjukt besviken och dålig. Men jag vet att jag har skött maten sen förra veckan och jag vet också att när jag har mens så samlar jag på mig vätska och går upp i vikt. Vilket det blev denna veckan, men det är bara att kämpa på till nästa vecka, så håller jag tummarna för att det ser annorlunda ut på vågen då. Måtten tar jag inte idag, då magen är svullen till följd av mensen.

Just nu kollar Tuva-Li på barnprogram. Jag har uppdaterat detta inlägget med dagens resultat och nu ligger det publicerat innan det är dags att köra till förskolan och jobb. Ha en fin tisdag, så hörs vi lite senare idag!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.