Allmänt

VAB… igen!

VAB VAB VAB!
När får min älskade lilla tjej vara helt frisk? Imorse vaknade hon jätteledsen, trodde att hon hade tappat sin napp, så gick in till henne. Letade upp nappen och hon var jättevarm. Tog tempen direkt och den visade 40.4 grader, så det var bara att skriva till arbetskollegorna och trycka in via förskoleappen att hon var sjuk.

Just nu ligger hon och vilar i sin säng med sin älskade Pinonalle. Hon har sovit ett bra tag och jag låter henne sova ett tag till, så febern går ner. Fick i henne lite smoothie och macka innan hon somnade. Lovade att hon skulle få glass när hon vaknade, köpte hem små Twister, lagom storlek för henne. Mest av allt vill jag att hon ska få vara frisk och slippa sjukdomar nu, tycker att hon har haft sin beskärda del av sjukdomstillfällen nu.

Resten av denna veckan blir det VAB! Febern har gått ner lite men inte helt, så bättre att hon får vara hemma och kurera sig ordentligt så hon är pigg och kry till nästa vecka igen på förskolan. Något jag har funderat över, som jag har sett att många ger sina barn är vitaminer, är det värt att testa och bygga på hennes immunförsvar inifrån?
Hon äter mycket frukt och grönt, både på förskolan och hemma. Frukt har jag alltid framme så det kan hon ta när hon själv vill ha och grönsaker serveras till varje måltid. Tänker lite om vitaminer skulle vara ett bra komplement till övrig kost? Någon som har något bra råd kring detta?

Nu ska jag kolla vidare på Ghost Wars på Netflix och väcka loppan om ett tag. Ska förbereda middagen om ett tag med, köttbullar i tomatsås med pasta! Uppdaterar lite senare igen, ha en fortsatt fin dag. Kram kram!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.