Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka sju!

Sju veckor sen starten!
Nu har jag hållt igång efter ViktVäktarnas koncept sen sex veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka sju och den totala förändringen sen starten den 23 januari.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 104.3
Förändring totalt: – 8.7 kilo

Varken upp eller ner!
Som rubriken säger, så hade jag varken gått upp eller ner till denna veckas vägning. Jag trodde faktiskt att jag hade gått upp i och med att jag var på Pinchos och åt i lördags. Om inget annat märks det på kläderna att dem är lösare, speciellt på jobbjackan och fleecen märkte jag det igår. Både fleecen och jackan satt löst över magen och rumpan, så oavsett om det står still på vågen, så rör måtten på sig.

Just nu ligger Tuva-Li och sover fortfarande, hon ska strax väckas. Jag har uppdaterat detta inlägget med dagens resultat och nu ligger det publicerat innan det är dags att köra till förskolan och jobb. Ha en fin tisdag, så hörs vi lite senare idag!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *