Samarbete | Sponsrade inlägg

Nya hörlurar!


Betalt samarbete med Cykelkraft.se

Hörlurar och träningsbyxor!
Häromdagen fick jag hem ett paket från Cykelkraft som säljer allt från barncyklar till pulsklockor. Cykelkraft startades 1994 och idag driver de en webbshop, en fysisk butik samt en cykelverkstad. De har även snabba leveranser på 1 – 2 dagar.

Jag valde ett par hörlurar från märket Jabra och ett par träningsbyxor från Endura. Träningsbyxorna har jag ännu inte hunnit testa men de ska invigas på gymmet i veckan tänkte jag. Däremot så har jag redan hunnit använda hörlurarna ett par gånger.

Jabra Active är jättebekväma att ha i öronen och man kan välja mellan tre olika storlekar på öronsnäckan, allt för att du ska slippa krångla med hörlurar som trillar ur hela tiden. Hörlurarna är även vatten- och svettresistenta och mikrofonen har en teknik som reducerar vindbruset, vilket är perfekt om du får samtal när du är utomhus. Musiken kan du lätt styra under din träning med hjälp av headsetet, så du slipper krångla upp telefonen ur ditt sportband.

Jag ser verkligen framemot att testa hörlurarna under mina träningspass med. Just nu har jag bara hunnit testa dem hemma samt igår på bussen ner till stan. Ljudet är kristallklart och jag hörde inte mycket från folket runt om på bussen, som man kanske vanligtvis gör. Är du intresserad av att läsa mer om hörlurarna från Jabra så kan du göra det här.

* Inlägget sker i samarbete med Cykelkraft.se. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.