Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka sex!

Sex veckor sen starten!
Nu har jag hållt igång efter ViktVäktarnas koncept sen sex veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka sex och den totala förändringen sen starten den 23 januari.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 104.3 (– 0.5 kilo)
Förändring totalt: – 8.7 kilo

Sakta men säkert!
Som rubriken lyder så går det sakta men säkert ner, bara 4.4 kilo kvar tills jag är under tresiffrigt. Givetvis längtar jag lite till den dagen, då jag inte vill väga tresiffrigt men även för att hälsoriskerna minskar för varje litet hekto jag går ner. Jag är nöjd med dagens resultat, hellre en sakta viktnedgång än att man rasar direkt och kanske inte kan hålla det sen.

Just nu ligger Tuva-Li och myser i soffan framför barnkanalen. Jag har uppdaterat detta inlägget med dagens resultat och nu ligger det publicerat innan det är dags att köra till förskolan och jobb. Ha en fin tisdag, så hörs vi lite senare med ett tidsinställt inlägg. Kram kram!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *