Event

Sugna på brunch?


Tidsinställt inlägg!

Visst låter det mysigt?
Jag och Becka är i fullgång med att planera in ett mysigt frukost- brunchevent. Nu tänker du säkert ”har du inte redan ett event på gång?”. Jo det har jag, lördagen den 28 april ska jag tillsammans med elva stycken andra influencers äta en god middag på Pinchos här i Helsingborg men det hindrar mig inte från att planera ytterligare ett tillsammans med fina Becka.

Just nu är vi i uppstarten och varken datum, plats eller tid är bestämt än. Vi har inte heller bestämt oss för maxantalet med oss inräknat. Så jag och Becka får sätta oss ner en dag och planera noggrannare. Jag älskar sånt här, att planera event och dylikt. Längtar tills vi ska designa inbjudan till detta eventet!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *