Allmänt

Ordentlig uppdatering!

Nämen hej!
Varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna, trots att man har varit ledig så har det varit fullt upp ändå. Lägenheten har blivit storstädad, jag har fått mina naglar fixade och vi har umgåtts med Becka. Det har varit något varje dag och egentligen borde man bara mysa och ta det lugnt hemma idag, men jag vet att både jag och Tuva-Li hade klättrat på väggarna efter ett par timmar.

Jag fick upp ena delen på Tuva-Li’s rum igår med hjälp av hennes moffe. Jag har ingen slagborr och kan således inte heller borra hål när saker ska upp här hemma. Så nu är första delen på mitt lilla projekt uppe, idag ska jag försöka hitta resterande saker till det så där blir fint, sen kommer här komma upp bilder när det är fixat. Jag tror att det kan bli både mysigt och bra. Kan du gissa vad det är jag fixar med?

Så himla roligt!
Många har hört av sig både via snapchat och Instagram angående receptet på den krämiga laxsåsen som jag la upp häromdagen. Så himla roligt att så många har testat receptet och att ni gillar det. Tusen tack för den fina responsen, då vet jag att recepten är något ni uppskattar att jag lägger upp. Som en skrev igår på snapchat, hennes dotter hade inte ätit något speciellt på två veckor och igår åt hon en stor portion med den krämiga laxsåsen, sånt gör mig jätteglad att läsa. Så tusen tack för fin respons!

Dagens planer!
Idag är planerna att vi ska ut på IKEA och hitta det sista till Tuva-Li’s rum. Jag vill verkligen få ordning på det sista nu så hon kan nyttja den hörnan med. Ska försöka att hinna med att rensa ut bland hennes leksaker med, jag vill få bort alla små bebissaker från hennes lådor och frigöra mer plats till hennes befintliga saker. Jag tycker att man rensar ofta men ändå så har barnen saker överallt.

Jag rundar av lite nu! Frukosten har precis ätits här hemma och jag ska diska upp besticken från den så vasken är ren och snygg. Uppdaterar lite senare idag, kram på dig!

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.