Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka fyra!

Fyra veckor har gått!
Nu har jag kört efter ViktVäktarnas koncept sen tre veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka fyra och den totala förändringen.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 106 kilo
Förändring totalt: – 7 kilo

En liten paus!
Med tanke på att jag har tappat 7 kilo under de tre första veckorna, så kan jag förstå att kroppen och resultaten för denna veckan har tagit en paus. Och det kan jag faktiskt tycka är skönt, för jag vill inte rasa i vikt för snabbt och riskera att hamna i dåliga vanor igen. Nu kämpar jag på mot nästa vecka och nya resultat.

Just nu ligger både jag och Tuva-Li kvar och myser i sängen. Nu har vi ledigt från och med idag till och med måndagmorgonen, ska bli mysigt! Idag ska hemmet städas över. Kram kram!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.