Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka tre!

Tre veckor har gått!
Nu har jag kört efter ViktVäktarnas koncept sen tre veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer startvikten samt resultatet för vecka tre och den totala förändringen.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 106 (-0.5) kilo
Förändring totalt: – 7 kilo

Det trodde jag inte!
Med tanke på att jag har tjejveckan, så brukar det vanligtvis innebära att jag antingen står still eller att jag går upp i vikt då jag har en tendens att samla på mig vätska. Så mitt halva kilo ner idag var välkommet. Nu kämpar jag på mot nästa vecka och nya resultat.

Nu ska jag fixa till mig inför jobb, Tuva-Li har varit vaken till och från sen halv tre inatt, så det blir många koppar kaffe idag på jobb. Kram kram!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.