Allmänt

Fortsatt VAB!

Dåligt med sömn!
Godmorgon fina du, hoppas att du har sovit gott inatt och att du vaknade utvilad när klockan ringde. Själv har jag sovit lite som en kratta och vaknat till varje gång Tuva-Li har hostat till, allt för att undvika en kräkolycka i sängen. Hon fick sova inne hos mig inatt, då min säng är enklare att rengöra om olyckan skulle vara framme. Att sanera en hel hussäng i trä är något jag mer än gärna undviker.

Strax efter fem imorse tyckte Tuva-Li att vi skulle vakna och gå upp ur sängen, fick henne att ligga kvar under sitt täcke till strax efter klockan slog sex, så nu sitter vi i soffan framför barnkanalen och tittar på barnprogram. VAB idag och imorgon med för att vara helt säker på att hon är frisk tills måndagsmorgon igen. Korta vecka för oss båda kommande vecka, jobb och förskola måndag till torsdag, lediga tillsammans på fredag och sen under sportlovet jobbar jag endast måndag ovh tisdag. Tuva-Li ska vara hos sin gammelmormor de två dagarna, sen har vi lov tillsammans. Ska du hitta på något speciellt under sportlovet?

Handla hem lite förnödenheter!
Ska passa på att gå bort till Willys sen med Tuva-Li i vagnen och handla hem proviva till henne, hon vill inte äta något speciellt, så tänkte att proviva kunde vara bra för hennes lilla mage. Blåbärs- och nyponsoppa går alltid hem hos barn och provivan innehåller dessutom en bra bakteriekultur för magen. Allt för att hon ska få ett bra skydd mot baciller och bakterier. Men jag hoppas att det var allt igår på förskolan och att vabruari är slut för vår del efter dessa få dagarna.

Måste kolla igenom vad vi ska äta till middag sen idag med, tänkte kolla på något recept via VV-appen och hitta något som även faller Tuva-Li i smaken. Jag åt pulled pork igår med en massa sallad och grönsaker, men eftersom Tuva-Li’s mage var som den var igår gjorde jag pannkakor till henne, men inte ens det ville hon äta. Ska kolla igenom vad vi har hemma, så man inte handlar hem en massa som vi redan har. Jag borde egentligen bli bättre på att komma på recept med ingredienser som man redan har hemma.

Rundar av nu och börjar kolla igenom skafferi, kyl samt frys, så får vi se vad det blir för något gott idag. Hörs lite senare, kram fina du!

Vill ha tillbaka min pigga tjej!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.