Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka två!

Två veckor sen start!
Nu har jag kört efter ViktVäktarnas koncept sen två veckor tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer första veckans startvikt samt resultatet för vecka två.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 106.5 kilo
Förändring totalt: – 6.5 kilo

Vilken pepp!
Otroligt nöjd med morgonens resultat som inte bara innebär att jag har gått ner i vikt utan att jag även har lyckats tappa mina 5 % av startvikten. Så himla härligt och så otroligt sporrande så det finns inte. Det ger en ny energi och ännu mer pepp inför kommande vecka, nu är målet inställt på att komma ner till 10 % av startvikten samt nå nästa uppsatta delmål på min lista. Nu kör vi och jag hoppas att ni är med hela vägen ner mot mål!

Nu ska jag fixa till mig inför jobb och sen väcka lilloppan som fortfarande ligger i sin säng och sover. Uppdaterar lite senare idag, kramar!

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *