Allmänt

Fem procent av…

Ny vecka och kväll!
Då var snart denna dagen förbi, har den inte gått himla snabbt eller är det bara jag som tycker det. En ny vecka är påbörjad och som vanligt går helgerna så himla fort, man slutar jobba på fredagen och helt plötsligt är det måndag igen och dags för jobb. Hinner knappt med alltså, nästa vecka är vi inne på mitten av februari och snart har denna månaden gått, vad händer?

Ny vecka i alla fall och det innebär också att det är andra veckan med ViktVäktarna för min del, energin är på topp och jag känner mig piggare. Jag märker på mina kläder att det har hänt saker, speciellt på mina jeans som jag har på jobb, dels får jag dra upp de varannan minut känns det som och sen behöver jag inte ens knäppa upp dem i midjan för att få på mig dem. Dags att köpa mindre storlek kanske?

Tisdag imorgon vilket innebär att jag ska ställa mig på vågen imorgonbitti igen. Jag hoppas givetvis på minus men efter förra veckans resultat så är jag osäker, håller en tumme för att mina 5 % av startvikten är nådd, hade tre hekto dit förra gången. Men blir det inget minus imorgon, så kommer det nästa vecka. Jag vägrar att stressa med min nya livsstil, jag gör detta för mig själv och för Tuva-Li. Jag gör det själv med de rätta verktygen som finns, utan några fusk och genvägar. Ni kommer få läsa om med- och motgångar. Höga toppar och djupa dalar! Vad tror ni att vågen kommer att visa imorgon, plus eller minus?

Nu tar jag kväll framför några klipp på youtube och sen laddar jag upp inför morgondagen med några timmars härlig sömn. Kramar och sov så gott!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.