Allmänt

Februari är här!

Månadens första dag!
Januari försvann i en rasande takt och årets andra månad är här. Är det bara jag som knappt hinner med om dagarna och tycker att tiden borde gå lite långsammare ibland. Kanske är det för att man är så pass inne i rutiner med förskola, jobb, hemmet och middagar att man inte hinner reflektera över vad klockan är under dagen förens det är dags att gå och lägga sig. Igår somnade jag tidigt, skönt och välbehövligt.

Med tanke på att jag oftast går upp runt tjugo över fem på morgonen för att dels hinna förbereda mig själv inför jobbdagen men även för att ta fram kläder till loppan och packa ner sånt som behövs ha med till förskola och jobb. Sen tycker jag att det är skönt att ha den lilla tiden för mig själv på morgonen och kunna borsta tänderna själv och sminka mig lite utan att ha någon som drar i ens ben.

Snart förskola och jobb!
Tuva-Li leker på sitt rum och jag passar på att uppdatera härinne innan vi ska klä på oss ytterkläderna och ge oss ut till bilen. Idag har jag kort dag på jobb, slutar jobba tio över två och direkt efter hämtar jag loppanbus. Skönt att komma hem lite tidigare och hinna med här hemma också. Ska dammsuga över när vi har kommit hem, grus och sten i hela hallen känns det som.

Måste passa på att tacka för alla era fina kommentarer angående min första vecka med viktväktarna, ska sätta mig ner och svara på alla sen. Tack för att ni finns där och peppar under resans gång. Nu kör jag vidare mot vecka två och nästa delmål, vem vet kanske kan det prickas av nästa vecka. Dags att runda av och förbereda det sista, kram så länge!

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *