Livsstil | Hälsoresa

ViktVäktarna vecka ett!

En vecka sen start!
Nu har jag kört efter ViktVäktarnas koncept sen en vecka tillbaka, jag har en himla energi och känner mig piggare och fräschare på något vis. Det är en lång bit kvar men jag är på väg och det ska bli spännande att se hur denna resan kommer att se ut, min resa mot en hälsosam livsstil. Nedan kommer förra veckans startvikt samt resultatet för vecka ett. Måtten kommer upp senare då jag inte hinner ta de nu innan jobb.

Min hälsoresa:
Startdatum: 23 januari 2018
Startvikt: 113 kilo
Nuvarande vikt: 107.6 kilo
Förändring totalt: – 5.4 kilo

Vilken pepp!
Hur bra var inte det resultatet? Nu blev jag otroligt peppad och kommer att knämpa vidare. Jag har satt upp lite delmål under resans gång och första delmålet, att komma under 110 kilo, är avklarat. Nästa delmål är satt på 105 kilo, så vi får väl se om jag klarar av att ta det nästa vecka eller i alla fall kommer en bit närmre det delmålet.

Det känns otroligt bra, jag hade hoppats på ett minus men jag trodde aldrig att det skulle vara ett så stort minus på vågen imorse. Jag kan inte riktigt beskriva känslan hur det känns, inte mer än att jag är så otroligt peppad nu på resten av resan. Nu kör vi och jag hoppas att ni är med hela vägen ner mot mål!

Nu ska jag fixa till mig inför jobb och sen väcka lilloppan som fortfarande ligger i sin säng och sover. Uppdaterar lite senare igen, kramar!

58 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *