Allmänt

Måndag igen!

Regnet smattrar mot rutan!
Och har gjort det nästintill hela natten känns det som, kan bara tänka mig hur kallt det är ute idag. Jag är uppe före tuppen känns det som, Tuva-Li sover än men jag ska strax väcka henne för att fixa till henne med inför dagens förskola. Jag vet inte när inatt hon kom in till mig, men jag när klockan ringde imorse så låg hon här. Hon har i alla fall sovit i sin säng i några timmar, så det är jag nöjd över.

Hon har inte stört min sömn inatt men ändå har jag ont i hela kroppen, från axlarna och ner. Jag har säkert legat konstigt inatt när jag sov, ibland har man konstiga sovställningar. Något jag däremot måste göra är att köpa på mig lite nya huvudkuddar, mina här hemma börjar bli rätt så välanvända och de är inte lika fluffiga och sköna mer. Nästa månad vid löning tänkte jag även kosta på mig en tjockare madrass, så sängen dels bli högre men även skönare att sova i.

Jobb och förskola!
Vår dag kommer bestå av jobb för min del och förskolan för Tuva-Li’s del. Vad resten av dagen har att erbjuda vet jag ännu inte än. Hem ska vi i alla fall och sen blir det att fixa lite här hemma och även fixa med inlägg tills imorgon, speciellt inlägget med uppdatering kring första veckan med VV. Håll tummarna för ett bra resultat imorgon!

Nu får jag runda av, ska väcka loppan och fixa till henne. Därav att jag går upp tidigare för att hinna fixa till mig själv lite grann. Ha en fin måndag, så hörs vi senare. Kramar!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *