Allmänt

Hur går det?

En natt i egen säng!
Godmorgon fina ni, hoppas att ni har sovit gott inatt och har fått vakna utvilade. Jag vaknade till vid halv sex och jag är så van att Tuva-Li ligger sidan om mig då men inte denna morgonen. Jag smög upp på toaletten och passade på att kika in på hennes rum. Hon låg och sov så sött i sin säng, kramandes med sin gris och snutt. Strax efter halv åtta kom hon in till mig och tände lampan i fönstret.

Vi ligger fortfarande i sängen, hon tittar lite på paddan och jag passar på att uppdatera bloggen lite och svara på kommentarer. Gick inte att kommentera tillbaka hos er som bloggar på nouw igår, så jag ska ge det ett försök idag istället och hoppas på att det går bättre.

Det går framåt!
Såg att där var någon kommentar med en fråga om hur det går med ViktVäktarna och det går bra tycker jag. Nyfiken på vad vågen- och måtten visar för siffror på tisdagsmorgon. Lovar att uppdatera er angående det efter jobb på tisdag, blir tajt att hinna med att fixa inlägg på morgonen innan jobb, kan i och för sig fixa ett utkast och sedan skriva in alla siffror. Går snabbt att göra det och smidigare. Om inget annat så kommer inlägget upp under dagen helt enkelt, ni får helt enkelt spana in bloggen då och då!

Ska sätta mig och planera in kommande veckas middagar idag, så man håller sig till vad man ska äta och för att undvika sötsuget. Hade ett hemskt sötsug igår och när vi började närma oss affären på väg hem från mamma, så funderade jag starkt på att svänga in och gå in och handla. Istället fortsatte jag köra vidare och hem. Väl hemma blev det isvatten och en frukttallrik med banan och blodapelsin, noll smartpoints! Mycket bättre än en massa socker i form av godis och snacks.

Ska runda av lite nu och besvara kommentarer! Tuva-Li är nöjd med paddan än så länge, det är sällan hon får ha den men hon frågade så snällt imorse om hon fick, lilla hjärtat. Kram så länge!

28 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.