Allmänt

Tröttheten själv

Trött, gråt och skrik!
Tuva-Li’s gudmor åkte precis härifrån efter en mysig kväll med tacos och prat. Tuva-Li var inte jättepeppad nu sista timmen, en massa gråt och skrik. Hon lägger sig under vanliga dagar runt sjutiden, nu kom hon i säng precis och klockan är kvart i nio. Hennes sätt att visa att hon är trött och det är helt förståligt efter en tidig morgon och en dag på förskolan.

Något som jag inte helt gillar är att hon sparkar och slåss när hon blir på detta humöret. Inte jättepopulärt om hon skulle få samma lilla utbrott på förskolan och gör så där känner jag. Man försöker lugna henne men det är inte lätt alla gånger, speciellt inte när hon då är extremt trött med. Nu sover hon gott efter en lång kram, välling och med sin snutt nära. Ikväll fick även Greta gris göra henne sällskap, gosedjuret som hon har haft sen hon föddes.

Minisim imorgon igen!
Vi startar vår helg på bästa sätt och det är med minisim för loppan. Älskar att kunna göra detta varje lördag med Tuva-Li och det är något vi har gjort sen hon var tre månader gammal, älskar att hon får en grym vattenvana och att hon redan nu kan ta sig upp om hon hamnar under vattenytan. Ungen hoppar rakt ner från kanten, i stil med bomben, vänder sig på rätt håll under vattnet och sprattlar sig upp mot kanten. Ska försöka be hennes extra moffe att filma bra imorgon, så lägger jag i så fall upp filmen här på bloggen om ni skulle vilja se. Ungen är helt sjövild!

Nu har jag bäddat ner mig i sängen, kommentarer ska besvaras och bloggar ska läsas. Sista uppdateringen för ikväll, om ett tag lär jag också somna gott. Kram och sov så gott sen!

4 kommentarer

 • Kamilla

  Övertrötta småtroll är inte att leka med. Känner igen det där. Vår äldsta var magisk kom inte han i säng i tid brakade hela världen och lite till. Här har vi också haft tacomys. Kram Kamilla

  • Sofia Werlin

   Verkligen inte! Och det hade inte gått att lägga henne när här var besök heller, för då hade hon inte heller somnat.
   Kramar!

 • Sabina

  Tänkte bara fråga varför du inte nattade henne i vanlig tid och fick egen tid med din vännina? Våra barn hår allrid och lägger sig samma tid. Förutom julafton, nyår och liknande. 🙂

  • Sofia Werlin

   För att det var hennes gudmor som var på besök och vi har inte träffat henne sen innan jul. Samt att Tuva-Li går inte att natta när här är folk. Annars hade jag lagt henne som vanligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *