Livsstil | Hälsoresa

Nu är jag igång!

Nu är jag igång!
Imorse registrerade jag alla mina uppgifter på ViktVäktarna och jag har lagt in varje mål i appen under dagen. Vägningsdagarna kommer att bli på tisdagarna hädanefter och jag hoppas att detta fungerar nu, för jag vägrar att ta till några andra hjälpmedel för att nå min trivselvikt. Kommer att uppdatera er om vikten, måtten och första veckan mer ingående nästa vecka på tisdag, när det har gått en vecka.

Kul att så många av er kommer att följa min resa fast jag går över från LCHF till Viktväktarna. Jag har förespråkat LCHF i många år och säger inte att det är fel, men jag måste tänka på mitt välmående och spendera en massa tid på toaletten för jag får ont i magen är inte optimalt. Jag kommer inte börja stoppa i mig en massa potatis, ris, pasta och bröd bara för att, jag väljer ViktVäktarna för att hålla koll på dels matintaget men också för att se om magen blir bättre.

Dags för lite motion!
Om ett litet tag ska vi ner till tvättstugan och tvätta. Istället för att ta hissen upp och ner, tänkte jag ta tvättpåsen på ena armen och Tuva-Li på andra och gå upp och ner, blir ett litet träningspass bara det där. Vi bor fyra trappor upp så blir lite steg när man springer upp och ner. Sen blir det lite vardagsmotion när man är i tvättstugan med. Gäller att ta varje tillfälle i akt och passa på.

Middagen för kvällen är fixad via jobba, fisk i citronsås och potatismos. Jag tar sallad till fisken och Tuva-Li får potatismos till. Himla gott och det är så perfekt att kunna köpa med sig en portion eller två hem för en billig summa. Hellre det än att man slänger en massa mat, tyvärr får man inte heller lämna det till andra ställen här i stan, annars hade det varit ett alternativ. Vi fick i alla fall två stora portioner med middag för tjugo kronor idag, hur perfekt är inte det?

Nu ska jag slänga ner sista tvätten i tvättkorgen och sen blir det tvättstugan! Uppdaterar kanske mer ikväll, om inget annat ska jag svara på alla era kommentarer. Kram så länge!

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *