Allmänt

Kan inte låta bli!

Stolt mamma!
Fortsatt VAB-stuga här hemma. Vet inte vad Tuva-Li har åkt på men hon har feber och näsan är som en öppen kran. Så fort förkylningen kommer så börjar även hennes förkylningsastma, så det är bara att börja inhalera henne igen tills förkylningen är över. Blir VAB imorgon med så hon är helt frisk från feber och annat till måndag. Just nu sitter vi under täcket i soffan och kollar på barnen i Bullerbyn, mysigt att titta på gamla Astrid Lindgren filmer och inte bara en massa tecknat.

Igårkväll blev det en liten trotsperiod vid läggdags. Jag har valt att ha blöja på Tuva-Li på natten för att undvika olyckor i sängen och en förstörd madrass. Igår skulle hon minsann inte ha någon blöja på sig, lillfröken är väldigt bestämd och jag orkade inte ta fighten igårkväll. Man väljer lite sina strider och jag proppade madrassen med skydd. Innan läggdags fick hon sätta sig på pottan två gånger, allt för att vara på den säkra sidan. Hon somnade gott i sin säng och sov där nästan hela natten, hon kom in till mig nu under morgontimmarna och somnade om.

Att vara blöjfri inatt har gått jättebra. Ingen olycka i sin egen säng och nu när vi gick upp imorse så sprang hon in till pottan direkt. Man blir stolt som mamma. Så nu kör vi blöjfritt hela dagen istället. När började era barn vara helt blöjfria?

Nu ska jag beta av kommentarer och sen mysa vidare med loppan. Uppdaterar lite senare igen. Kram kram!

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.