Allmänt

Redan helg på ingång?

Så var torsdagen förbi!
Eller inte riktigt än men snart. Känns märkligt att det är fredag imorgon, känns inte alls som en fredag. Hjärnan och kroppen har inte helt ställt in sig på jobbläge än även om jag älskar att vara tillbaka på jobb. Som sagt fredag imorgon och helgen är på ingång, en ganska lugn sådan. På lördag börjar simmet igen och numera går Tuva-Li på det som heter minisim, fick mail med information innan idag om det, har inte hunnit läsa igenom det än.

Vad har du för planer för helgen? Blir det en lugn helg för dig med eller ska du hitta på något annat roligt? Förutom simmet på lördag så ska jag verkligen sätta mig ner och bloggplanera kommande vecka samt eventet. Mail ska skickas ut och lite annat smått ska fixas. Bilder ska fotograferas på samarbeten som just nu pågår. Det blir en helg på hemmaplan med småfix helt enkelt. Ska även svara på alla era frågor i min frågestund! Har du ännu inte ställt dina frågor, så kan du göra det via länken här!

Min duktiga tjej!
Tredje dagen på förskolan för Tuva-Li efter jullovet och även tredje dagen som blöjfri på förskolan. Det har gått jättebra hittills, inga olyckor alls, hon går på pottan ofta och hon sover till och med utan blöja på vilan. Med handen på hjärtat så trodde jag inte att hon skulle somna utan blöja där. Somnat hade hon säkert gjort men jag trodde att hon skulle vakna av att hon råkade kissa, men nej, hon är helt torr. Här hemma får hon faktiskt sova med blöja på natten, men den är alltid torr på morgonen. Hon sätter sig på pottan det första hon gör när hon vaknat.

Så jag måste ta mig ut till IKEA för att köpa fler lakan men även madrasskydd, så man kan börja släppa blöjan på natten med här hemma. Blir det någon olycka är madrassen skyddad och lakanet är bara att byta ut till ett nytt i så fall. Hellre för många lakan än inga alls. Sen har vi ingen tvättmaskin- eller torktumlare tyvärr uppe i lägenheten, annars hade det inte varit några konstigheter.

Dags att svara på kommentarer innan jag ska krypa ner i sängen och få några timmars sömn. Tuva-Li är inne i en ny utvecklingsfas, så hon kommer in varje natt och lägger sig, så man blir lite störd. Kramar fina du!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.