Allmänt

Träning och massage!

Onsdagen flög förbi!
Då var det kväll igen och dagen bara flög förbi tycker jag. Trodde att den skulle gå långsamt eftersom jag hade lång jobbdag idag men konstigt nog gick det fort. Sista timmen var lite långsam men i övrigt har dagen varit bra och flutit på. Efter dagens arbetspass körde jag till gymmet och tog ett ordentligt pass för hela kroppen, otroligt skönt att vara igång igen. Har varit lite dåligt med träning den senaste tiden, dels för att Tuva-Li har varit sjuk men även för att jag har känt mig matt i kroppen.

Imorgon lär jag ha träningsvärk men det är bara skönt, för då vet jag att det gjort nytta för kroppen. Ska försöka få in fler pass i veckan, måste börja vänja Tuva-Li ordentligt vid barnpassningen, så jag kan träna mer än bara på onsdagarna efter jobb.

Snart helg igen!
Denna veckan har konstigt nog, gått fort. Torsdag imorgon och sen är det bara ett arbetspass kvar innan helgen står och knackar på. Vi har inga speciella planer för helgen mer än att simmet börjar igen för Tuva-Li på lördag och sen kör vi nog ut ett tag till mamma och umgås. Ska försöka hitta en bra massör i helgen med och boka tid, känner att min kropp verkligen behöver en djupgående massage och då kan jag lika bra utnyttja mitt friskvårdsbidrag till det. Men jag tycker att det är svårt att hitta bra massörer, speciellt när jag sällan unnar mig det.

Tror att min ihållande huvudvärk beror mycket på att jag är så himla spänd i nacke och axlar. När en arbetskollega masserade ut lite innan jullovet så släppte huvudvärken ganska omgående, så en massage är allt på sin plats. Jag ska bara hitta någon som är bra, som verkligen masserar ut alla knutor och som även skriver friskvårdskvitton. Har du friskvård via ditt jobb, så utnyttja det, det är så himla värt att ha det. Med tanke på mitt jobb så blir det tunga lyft och annan ansträngning på kroppen, inte konstigt att man är spänd i hela kroppen.

Nu är Tuva-Li nattad och jag ska bädda ner mig i sängen och svara på era kommentarer och lite mail som har kommit in. Ligger lite efter med kommentarerna sen jobbet började igen. Men dem besvaras ikväll. Tack för att ni läser varje dag!

Lamporna lyser mysigt på Tuva-Li’s säng!

28 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.