Allmänt

Tillbaka till rutinerna!

Tillbaka till rutinerna imorgon!
Jullovet är slut och imorgon är det dags för mig att återgå till jobb igen. Förskolan är stängd så Tuva-Li ska vara hos sin gammelmormor medan jag har planeringsdag/föreläsning på jobb. Börjar halv nio imorgon och slutat klockan fyra, huvudet kommer att vara lagom mört imorgonkväll. Jag lär somna gott om inget annat och jag hoppas att Tuva-Li gör detsamma imorgon. Det ska bli skönt att återgå till rutiner med förskola och jobb även om jullovet gick himla fort och att jag gärna hade haft ledigt några dagar till.

Jag hade först tänkt köra och träna innan planeringsdagen börjar men min förkylning sitter fortfarande i och jag vågar inte träna när jag känner mig dålig. Vill inte riskera att bli dåligare och ligga hemma nu när skolan drar igång för våra elever. Sjukdomar kan vi vara utan faktiskt, både hemma och på jobb. Ska koka ihop ingefärsshot och ta det varje morgon, så håller man sig frisk förhoppningsvis. Har du kommit tillbaka i rutinerna efter julledigheten?

Tack för tipsen!
Lite tips har kommit in under dagen angående Tuva-Li och hur man ska göra på förskolan när det kommer till att hon är blöjfri. Fick bra och användbara tips från er läsare, bra att kunna bolla tankar och idéer med er. Ska prata med hennes pedagoger på tisdagsmorgon vid lämning så vi är överens om en och samma sak och att vi kommer sträva efter samma mål. Dels för att Tuva-Li ska slippa förvirringen med att vara utan blöja hemma men ha blöja på förskolan.

Det kommer kanske ett litet bakslag när hon börjar på tisdag igen, jag är förberedd på det och så får man ta det som det kommer helt enkelt. Hon får åka blöjfri till förskolan på tisdagmorgon och så får vi se hur det går under dagen, en uppdatering kommer jag få när jag hämtar henne efter jobb på tisdag. Håll tummarna för att det kommer gå bra!

Nu ska vi mysa vidare lite här hos mamma innan vi ska köra hem i kylan. Uppdaterar kanske lite snabbt ikväll, annars kommer här upp lite tidsinställda under dagen imorgon. Kram så länge!

Gjorde en ny logga som visas i webbläsare innan mitt domännamn!

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.