Samarbete | Sponsrade inlägg

Skogsfotografering!

Höstig fotografering!
I höstas så tog vi tillfället i akt, när löven blivit gula och fina, att fotograferas i skogen av Emma. Emma känner jag sen vi gick och läste på assistentlinjen. Vi möttes upp en regnig höstdag för att skapa lite magi i skogen. Under hela förmiddagen vräkte regnet ner men när vi närmade oss skogen och fotograferingstillfället så blev det uppehåll.

Det är inte det enklaste att fotografera Tuva-Li, hon ville gärna springa runt och titta på allt och ville helst inte titta in i kameran. Men Emma lyckades fånga många fina bilder och som jag alltid säger, de bästa bilderna blir tagna i ögonblicket.

Foto: Emma Johansson

Emma har en fotosida på Facebook, där ni kan se hennes andra fina bilder som hon har tagit. Gilla gärna hennes fotosida med så ni inte missar något. Klicka HÄR för att komma till sidan. Nedan kommer ett urval från fotograferingen, lämna gärna någon snäll kommentar så Emma kan läsa era fina ord ♥

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *