Allmänt

Lekdejt och eventplanering!

En slocknad stjärna!
Kvällen kom snabbare än jag trodde och dagen har verkligen gått fort. Vi hade en mysig morgon här hemma i soffan innan det var dags att fixa till sig och köra till Leos Lekland för att möta upp Cissi och hennes barn. Vi hade väl båda tanken att där inte skulle vara så mycket folk vid öppning, men så fel vi hade. Kändes lite som om hela Helsingborg hade samma tanke.

Vi kom in rätt fort och sen har det varit fullt ös från klockan tio fram tills vi packade ihop oss och körde hem vid halv tre. Så det blev några timmar med massa bus, lek och prat. Gillar verkligen att umgås med Cissi och jag hoppas att hon känner likadant, roligt när man hittar vänner genom sina sociala medier. I och med att vi kom hem så sent så blev det ingen vila för Tuva-Li, hon somnade till i cirka tio minuter på hemvägen men det är allt. Nu sover, förhoppningsvis, min stjärna gott hela natten!

Planering, planering, planering!
Mamma och hennes man kom hit en snabb vända när vi hade kommit hem. Fick hjälp med att flytta en lampa i köket, sätta upp två hyllplan, få upp keramikballonger på Tuva-Li’s rum och en liten krok i hallen. Med tanke på att det är tjocka och hårda väggar här hemma, så är det inte bara att skruva vanligt, utan det måste borras hål innan och fixas. Men nu är alla de sakerna fixade och ballongerna blev så fina på hennes rum.

Resten av kvällen har jag suttit och planerat lite. Brukar ordna bloggevent på vår- och höstkanten och till hösten tänkte jag ordna ihop ett SPA-event igen men nu framåt vårkanten tänkte jag mig en middag på någon restaurang här i Helsingborg. Så jag ska skicka iväg lite mail till några kontakter, så får vi se vad de svarar. Kommer givetvis uppdatera om allt och blir något planerat så kommer där givetvis att läggas ut en inbjudan här på bloggen och Instagram bland annat.

Nu ska jag läsa lite bloggar, svara på kommentarer och sedan se ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Kramar!

28 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.