Årsresumé

Årsresumé 2017 – del ett

Vet att några utav mina fina läsare ville ha en årsresumé för 2017 och givetvis ska ni få det! Jag delar upp min resumé i två delar, sex månader i taget för att inte få alldeles för långa inlägg. Hoppas att ni kommer gilla årsresumén! God fortsättning till er alla på det nya året.

JANUARI:
Jag var föräldraledig med Tuva-Li! Vi spenderade våra dagar hemma och umgicks med vänner. Under januari var jag på intervju för ett nytt jobb och jag blev erbjuden tjänst direkt. Jag förberedde även alla saker inför Tuva-Li’s inskolning på förskolan som skedde de två sista veckorna i januari.

FEBRUARI:
Den förste februari kom och det var dags för Tuva-Li’s första riktiga heldag på förskolan och min första jobbdag på nya jobbet som elevassistent på en skola. Vi började lagom till vabruari och jag fick för första gången vabba med Tuva-Li.

MARS:
Månaderna gick på och våra vardagar bestod av förskola och jobb! Tuva-Li anpassade sig bra och trivdes som fisken i vattnet på förskolan. Jag började även att planera vårens SPA-event.

APRIL:
Påsken firades hemma hos mamma och familjen! Kul att se hur Tuva-Li reagerade på att få påskägg, hon fick fina kläder och saker i sina ägg. Planeringen inför SPA-eventet fortsatte!

MAJ:
En härlig månad med många planer! Jobb och förskola fortsatte som vanligt. Jag fyllde år och den 27 maj checkade jag in tillsammans med nio andra bloggare på SPA och hade en jättehärlig dag och kväll tillsammans. Tuva-Li fick sova över hos sin mormor och moffe.

JUNI:
Sommarlovet närmade sig och jag fick förlängt på jobb över sommaren! Jag och Tuva-Li hade två veckors semester tillsammans, som tyvärr regnade bort men vi hade mysigt ändå. Resten av sommaren jobbade jag på en annan skola, kul med mer lärdom!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.