Allmänt

Ingen sovmorgon och mellandagsrea!

Ingen sovmorgon här inte!
Trots att vi båda är lediga så blir det ingen sovmorgon här, Tuva-Li vaknar oftast runt sex – halv sju och kommer då insmygandes till mig i sängen. Somnar om gör hon inte eller väldigt sällan är ett mer passande ord. Om inget annat får vi saker och ting gjorda under dagen, även om sovmorgon någon gång hade varit skönt.

Om ett par timmar ska jag lämna Tuva-Li hos sin gammelmormor som ska passa henne medan jag är på Jane’s Skönhet för mitt lashlift. Ta med henne dit var inget alternativ, då jag kommer ligga och blunda i en timme ungefär och då kan jag inte hålla koll på henne. Hon har det roligare hos sin gammelmormor och hennes hund då. Efter mitt lashlift blir det Väla en runda med Tuva-Li’s gudmor, hon ringde häromdagen och frågade om vi ville träffas.

Undvika mellandagsrean gick sådär!
Skrev i ett inlägg, lite längre ner här på bloggen att jag ville undvika mellandagsrean och allt folk, det gick sådär! Om inget annat kan jag hoppas att jag kanske hittar någon fin inredning hos Søstrene Grene, älskar deras butik! Jag köpte tillexempel granen som stod vid Tuva-Li’s nissedörr för endast elva kronor, så då kan ni tänka er vilka bra priser de har i övrigt och bra kvalité är det också!

Annars tänkte jag inte handla något speciellt på rean! Det är om jag råkar gå på någon fin nyårsklänning till Tuva-Li, men jag tänker inte gå runt och leta som en tok efter det. Hittar jag något, så hittar jag helt enkelt. Annars får det vara och plånboken blir glad om inget annat.

Tuva-Li gick in på rummet och började leka, så jag ska passa på att ta fram vagnen och packa ner det hon ska ha med till gammelmormor den korta stunden. Får sätta larm på telefonen så jag inte glömmer hennes lunch. Kram så länge!

Mina, just nu, raka fransar!

34 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.