Allmänt

Stora tjejen och egentid!

Stor tjej och egentid på schemat!
Fjärde dagen på vår gemensamma ledighet och dagen idag har gått otroligt långsamt känns det som, säkerligen för att jag har velat få igång bloggen och haft abstinens på att skriva, har gått några dagar nu sen sist jag skrev, så det har verkligen kliat i mina skrivfingrar. Äntligen kan jag skriva igen, även om domänen hoppar lite fram och tillbaka. Men förhoppningsvis är alltid som vanligt imorgon igen.

Fyra ledighetsdagar innebär också att Tuva-Li har varit blöjfri under hela dagen i fyra dagar! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så kommer jag ta natten efterhand. Börjar på dagen och tar det därefter, men man känner sig stolt i mammahjärtat när hon klarar det så bra. Inga olyckor än så länge och hon springer in till pottan direkt och skriker att hon är kissnödig. Inga olyckor medan vi var nere i tvättstugan heller, hon passade på att gå på pottan innan vi gick dit. För att vara endast två år, så tycker jag att hon är jätteduktig!

Imorgon står välbehövlig egentid på schemat för min del!
Tidigare har jag haft fransförlängning men sist jag byggde dem så kliade ögonen jättemycket så jag har lagt det på hyllan. Jag ska istället testa på att göra ett lashlift – en permanent för fransarna som håller mellan sex till tolv veckor. I slutet av behandlingen kommer mina fransar att färgas, så man kommer se sminkad ut fast man inte har mascara. Lovar att visa före- och efterbilder imorgon när jag har gjort det!

Nu ska vi mysa framför Modig innan Tuva-Li ska lägga sig för kvällen! Hon har verkligen varit trotsig idag, älskade tvåårsåldern. Kram på er, uppdaterar nog inget mer ikväll, blev en tidig morgon imorse!

Fotografi: Fotograf Erica Möllerstedt

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *